Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.


Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε η τελετή της ονοματοδοσίας 76 νέων αστυφυλάκων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και έλαβαν το πτυχίο τους.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος παρέστη στην τελετή και χοροστάτησε στη Δοξολογία που προηγήθηκε.
Παρόντες στην τελετή ήταν ο Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο οποίος και ομίλησε στους νέους αστυνομικούς, ο Γενικός Επιθεωρητής Κρήτης, Υποστράτηγος Αντώνιος Ρουτζάκης, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Δημήτριος Λελεδάκης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Λαγουδάκης, ο Λιμενάρχης Ρεθύμνης, Πλωτάρχης Κωνσταντίνος Καστρινάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου, Ταξίαρχος Αδάμ Παραδεισανός και άλλοι εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.