Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ.

Ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Θεοσώστου Επαρχίας μας ότιτην 3ην Οκτωβρίου ε.έ., ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος άγει τα ονομαστήριά του.

Κατά την καθιερωμένη από ετών τάξη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας θα εορτάσει τα ονομαστήριά του με Ιερά Αγρυπνία, που θα τελεσθείτην Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ε.έ. και από ώρα 21:00στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, χωρίς περαιτέρω κοσμικές εκδηλώσεις και χωρίς επισκέψεις στο Επισκοπείο.Κατά την διάρκεια της Ι. Αγρυπνίας θα τελεσθεί και το Ετήσιο Μνημόσυνο της μακαριστής μητρός τουΑσπασίας.
Όσοιεπιθυμείτε να συμπροσευχηθείτευπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αοιδίμου μητρός τουαλλά και υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ο οποίος θυσιαστικά αναλώνεται υπέρ της δόξης του Τρισαγίου Θεού και υπέρ της πνευματικής οικοδομής του θεόθεν εμπεπιστευμένου Ποιμνίου του, καλείστε να παρευρεθείτε. Στην Ι. Αγρυπνίαθα τεθούν προς προσκύνηση και αγιασμό των παρισταμένων τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου