Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΑΜΠΡΗ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΒΙΔ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΑΚΩΒΟ ΤΣΑΛΙΚΗ.

Η χορεία των Εφημερίων της Μυκόνου, με προεξάρχοντα τον προεστώτα της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής και πλήθος Ανωμεριτών και Μυκονίων.
Μεταξύ των οποίων μέλη του Πολιτιστικού Παραδοσιακού Χορευτικού Συλλόγου Μυκόνου "ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ" και  του Βιωματικού Εργαστηρίου Λαογραφίας και Παραδοσιακού Χορού "ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΕΓΓΕΡΑ" και του Χορευτικού Συλλόγου Άνω Μεράς με παραδοσιακές ενδυμασίες, συμμετείχαν χθες το εσπέρας στην υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαβιδ του εν Ευβοία, στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής,  την οποία διεκόμισε, με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος  κ. Χρυσοστόμου,  ο Ηγούμενος της ομωνύμου Ιεράς Μονής Αρχιμ. Γαβριήλ, και με ενδιαφέρον παρηκολούθησαν την ομιλία του, με θέμα τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη. Μετά το πέρας της Εκδηλώσεως, ο Σύλλογος Γυναικών Άνω Μεράς προσέφρερε σε όλους Μυκονιάτικο κέρασμα.