Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ιερά Κειμήλια του Πόντου υποδέχθηκαν τα Γιαννιτσά, (ΦΩΤΟ).

PanagiaSoumelaGiannitsa2019
Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Ιερού Εικονίσματος της Παναγίας Σουμελά από το Βέρμιο, μαζί με τις άλλες δύο Ιερές Εικόνες του Πόντου των Αγίων Ιωάννου του Βαζελώνος και Γεωργίου του Περιστερεώτα.

 Tο Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά μετέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Σωματείου Παναγία Σουμελά κ. Γεώργιο Τανιμανίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην συνέχεια τελέστηκε Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, ο οποίος συνόδευσε την ιερά εικόνα του Αγίου Ιωάννου και κήρυξε το θείο λόγο και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Βεροίας κ. Παντελεήμονος και του οικείου Ιεράρχου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ