Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Αγιασμός στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου.

Αγιασμός στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου (βίντεο)
 Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος τελέστηκε στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. 


Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης, η Δημοτική συμβουλος Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, οι διευθυντές των δύο σχολείων , οι καθηγητές και φυσικά οι μαθητές του σχολείου.
Όλοι καλωσόρισαν τους μαθητές και τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά. Στο τέλος του Αγιασμού η διευθυντές των δύο Λυκείων ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο και την εντεταλμένη σύμβουλο παιδείας του Δήμου Ναυπλιέων Μ.Ράλλη για τις παρεμβάσεις που έγιναν στα σχολικά συγκροτήματα.