Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Η Τήνος εόρτασε την επέτειο της θαυμαστής διασώσεως της Αγίας Εικόνος (ΦΩΤΟ).

Υπό τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες της ευλογημένης όμως βροχής που τόσο προσδοκούσαν τα νησιά μας, σήμερα η αγία Εικόνα λιτανεύθηκε δια χειρών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ συνοδευομένη και υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, των Ιερέων, του Επάρχου Τήνου, του Δημάρχου, του Αντιπροέδρου της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, του Λιμενάρχη Τήνου, του Διοικητού του ΑΤ Τήνου, του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Μοναχών από την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, του Αρχηγού της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Τήνου, Δημοτικών Συμβούλων, μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, του Προέδρου της ΤΚ Υστερνίων κ. Ιακ. Μαλακατέ, του Πολιτευτού των Κυκλάδων, Ιεροψαλτών, Διακονητών και των πιστών, από τον Πανίερο Ναό στη θέση "Θεοτόκος" όπου και ο Ναός της θαυμαστής διασώσεως, εποχουμένη στο αυτοκίνητο του Διευθυντού της Πυροσβεστικής κατά την σειρά της καθιερωθείσης τάξεως.
η συνέχεια: Εδώ