Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ενορίας Αγίας Τριάδος - Μέρμπακα.

Την Πέμπτη  18 Ιανουαρίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ενορίας της Αγίας Τριάδος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος  Νεκτάριο ο οποίος και μίλησε με επίκαιρο θέμα. Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορωδία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδος  με επίκαιρες μελωδίες και κάλαντα. 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μητροσύλης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτης Αργολίδος για την τιμή που έκανε και παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ενορίας ,καθώς κι όλους που παραβρέθηκαν .
 Ο Ιερέας π. Γεώργιος δώρισε σε όλα τα μέλη της χορωδίας από ένα βιβλίο του Μητροπολίτη Αργολίδος με το βίο του  Αγίου  Νικηφόρου του  Λεπρού.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος  Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος , Ιερείς , δημοτικοί σύμβουλοι ,το τοπικό συμβούλιο , ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Α. Λυκομήτρος και πάρα πολύς κόσμος.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ