Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Εκδήλωση προς τιμή των εκπαιδευτικών από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Εόρτια εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018. Η εκδήλωση άνοιξε με το Απολυτίκιο των Τριών Ιεραρχών το οποίο έψαλλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και με την εισαγωγική ομιλία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών π. Αλεξίου Κανίνα, ο οποίος υπενθύμισε το έργο των Τριών Ιεραρχών και παρουσίασε τον ομιλητή.

Εν συνεχεία τον λόγο είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ο οποίος με την γλαφυρότητα του λόγου του που τον διακρίνει καθήλωσε όλους τους παρισταμένους αναπτύσσοντας το θέμα «Οι Τρεις Ιεράρχες ως Παιδαγωγοί».
Κλείνοντας η χορωδία και παραδοσιακή ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας απέδωσε ύμνους και άσματα υπό την χοραρχία του Καθηγητού της κ. Νεκταρίου Παπαγεωργίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αχίλλιος Τσούτσουρας, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Μαργαριτόπουλος εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, συνταξιούχοι καθηγητές, αλλά και πλήθος εν ενεργεία εκπαιδευτικών.
 Η όλη εκδήλωση έκλεισε με τις εόρτιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.