Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΛΕΥΚΑΚΙΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΛΕΥΚΑΙΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λευκάκια 30-1-2018
Από τον την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος και τον Ενοριακό Ιερό ναό Υπαπαντής  του Χριστού Λευακακίων  γ'ινεται γνωστό ότι  στις  2 Φεβρουαρίου 2018 ,εορτή της Υπαπαντής του  Χριστού  , εορτάζει ο φερώνυμος  Ιερός ναός της υπαπαντής Λευκακίων.

 Την παραμονή της εορτής ,Πέμπτη  1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.30 μμ θα ψαλεί Μέγας  Πανηγυρικός εσπερινός  με τ' Αρτοκλασία και θείου  κηρύγματος από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος  Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο .
 Στη συνέχεια θα γίνει η λιτανεία της Ιερής Εικόνος της Υπαπαντής ,παιανιζούσης της  Δημοτικής Φιλαρμονικής  του Δήμου Ναυπλιέων.
Ανήμερα της  εορτής Παρασκευή  2 Φεβρουαρίου  και ώρα 07.00   θα ψαλεί  η Ακολουθία του  όρθρου  με ώρα ενάρξεως 7 πμ. και  στη συνέχεια  τελεσθεί η θεία λειτουργία μετά θείου κηρύγματος.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας  θα κοπεί η βασιλόπιτα στο πνευματικό κέντρο του Ναού.
Παρακαλείσθε όπως παρευρεθείτε.
 Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.