Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.

Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος υποδέχθηκε  την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 , το Ιερό  λείψανο  του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, από την Κρήτη προς ευλογία  των πιστών.  Η υποδοχή έγινε στον  Καθεδρικό Ιερό ναό του Αγίου Πέτρου Άργους. Το Ιερό λείψανο έφερε από την Κρήτη  ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος. 

Το τεμάχιο του  Ιερού  λειψάνου  θα παραμείνει στην Αργολίδα έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 τελέσθηκε Μέγας αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλοχίου  και του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε ομιλία από τον  Μητροπολίτη   Κισάμου Αμφιλοχίου με θέμα: «Βίος και  πολιτεία τον εν Άγίοις  πατρόs ημών Νικηφόρου  τον Λεπρού ».
Τον Μητροπολίτη Κισάμου ευχαρίστησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος καθώς  κι ο εφημέριος του καθεδρικού ναού του Αγίου Πέτρου πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής , για τον κόπο που έκανε να φέρει το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικηφόρου προς προσκύνηση στην πόλη του Άργους.
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ