Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Εορτή της Μητέρας στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, οι Κύκλοι Αγιογραφικής Μελέτης διοργάνωσαν εκδήλωση για τον ρόλο της Μητέρας, επ' ευκαιρία της επικειμένης εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου.

Βασική ομιλήτρια ήταν η Φιλόλογος κυρία Κωνσταντίνα Τσαμπαλά, ενώ ακούσθηκαν ποιήματα και τραγούδια για την Μητέρα και για την Παναγία μας και παρουσιάσθηκε δρώμενο για την Αγία Ανθούσα, την μητέρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, αφού συνεχάρη για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, ευχήθηκε, να μας εμπνέει η ανυστερόβουλη θυσιαστική αγάπη της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων Μητέρων των Τριών Ιεραρχών. Την εκδήλωση ετίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος.
Φωτογραφίες