Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ.κ. Νεκτάριος στο Ιερό Προσκύνημα των Αγίων Ιάσονος και Σωσιπάτρου.

 
IMG_1535.JPG
 
Το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ιερούργησε στο Ιερό Προσκύνημα των Αγίων Ιάσονος και Σωσιπάτρου.

            Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του υπογράμμισε πως τίποτα στη ζωή μας δεν είναι κατορθωτό, χωρίς τη βοήθεια του Θεού. Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει αποστρέψει το πρόσωπό του από το Χριστό, με τα συνακόλουθα αποτελέσματα, που όλοι βιώνουμε στην κοινωνία μας. Παρατηρούμε την επίθεση των αντίθεων δυνάμεων, κατά του θεσμού της οικογένειας, ο οποίος αποτελεί το συνδετικό κρίκο του κοινωνικού μας ιστού.
            Αποτελεί μεγάλη προσβολή κατά του Προσώπου του Κυρίου μας, σημείωσε ο κ. Νεκτάριος, αυτή η πολεμική κατά των αξιών και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
            Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Κερκύρας, ζήτησε από τους πιστούς να κρατήσουν στην καρδιά τους την αγάπη για τον Κύριό μας, τοποθετώντας το Χριστό στο κέντρο της ζωής τους, ευχόμενος καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
            Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας ετοίμασαν μια μικρή γιορτή, για τα Χριστούγεννα, όπου και έψαλλαν τα κάλαντα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου.
 
IMG_1016.JPG
 
IMG_1033.JPG
 
IMG_1044.jpg
 
IMG_1061.jpg
 
IMG_1087.jpg
 
IMG_1104.jpg
 
IMG_1167.jpg
 
IMG_1185.jpg
 
IMG_1410.jpg
 
IMG_1425.jpg
 
IMG_1448.jpg