Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Απονομή Υποτροφιών σε Φοιτητές από τη Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 στην Αίθουσα του Θρόνου του Επισκοπείου της Μητροπόλεώς μας έλαβε χώρα η τελετή απονομής των Υποτροφιών του Ιδρύματος «Άγιος Μηνάς» της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως σε δεκαπέντε (15) προπτυχιακούς φοιτητές των Ανώτατων και Τεχνολογικών Σχολών, που φοιτούν σε Ελληνικά Πανεπιστήμια, σύμφωνα με την απόφαση της 18ης Δεκεμβρίου 2015, του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας δέχθηκε τους νέους φοιτητές και συνομίλησε μαζί τους τονίζοντας τα καθήκοντά τους στο πλαίσιο της κρίσιμης εποχής μας.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβαν η Αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου κ. Αποστολία Δημητρακούδη, εκπρόσωπος του Δήμου, μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φιλλίπου Αναστασιάδη και συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως για το έργο αυτό. Κατόπιν το λόγο πήρε ο κ. Παύλος Σιδηρόπουλος, Λυκειάρχης του Γενικού Λυκείου Ελευθερούπολης και μέλος του Διοικητικού Ιδρύματος υποτροφιών Άγιος Μηνάς, απευθύνοντας ευχές στους φοιτητάς.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος, επέδωσε στον κάθε φοιτητή την επιταγή της υποτροφίας, τεύχος του περιοδικού Άμβων Παγγαίου και το ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.