Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αρχιεπίσκοπος ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Συνόδου.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Στην μεγάλη αίθουσα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος τελέσθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο η ακολουθία ευλογίας της Βασιλόπιτας των Συνοδικών Υπηρεσιών. Τον πλαισίωσαν οι Γραμματείς της Ιεράς Συνόδου Αρχιμανδρίτες Ιερώνυμος Νικολόπουλος και Γεώργιος Ρέμπελος, ενώ έψαλλε η χορωδία του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών.


«Ο χρόνος που έρχεται να είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και ευχήθηκε σε όλους υγεία.

Παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Δαμιανός έξαρχος στην Αθήνα του Παναγίου Τάφου, ο Μητροπολίτης Γουϊνέας Γεώργιος, εκπρόσωπος στην Αθήνα του Πατριάρχου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, ακαδημαϊκοί, ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας Αλέξανδρος Κατσιάρας, οι Γραμματείς των Συνοδικών Επιτροπών, κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι των διοικητικών υπηρεσιών της Εκκλησίας.