Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.


103 5156

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και ευχές για το επανατέλον Νέο (Πολιτικό) έτος 2016 δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στο Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεώς μας, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.

Η Φιλαρμονική και η «Μπαντίνα» του Δήμου, Στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, παιδιά από τα Κατηχητικά Σχολεία των Ι. Ναών της πόλεως, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, πολλοί Σύλλογοι, αλλά και πλήθος μικρών καλαντιστών προσήλθαν με χαρά για να τραγουδήσουν τα πατροπαράδοτα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και να υποβάλουν τις ευχές τους στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.
Ο Σεβασμιώτατος με πολύ χαρά δέχθηκε όλους τους καλαντιστές και μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και την διανομή του Ημερολογίου του 2016 της Ι. Μητροπόλεως ευχήθηκε σε όλους «Καλή και ευλογημένη Χρονιά» με τον Χριστό στις καρδίες μας.