Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα στην Καστοριά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)/

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.
Οι καμπάνες του Ναού χτύπησαν στις 5 το πρωί και πλήθος κόσμου έφτασε στον Καθεδρικό Ναό της αρχόντισσας της Δυτικής Μακεδονίας, για να συμψάλλει με τον Επίσκοπο και τους χορούς το «Δεύτε ίδωμεν πιστοί που εγεννήθη ο Χριστός..».

Ακολούθησε η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Καστορίας, και με τη συμμετοχή του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Αθανασίου Γιαννουσά, των Εφημερίων του Ναού π. Στεφάνου και π. Φωτίου και των Διακόνων Ιακώβου, Γεωργίου και Αγαθονίκου.
Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού ο Πρωτοσύγκελλος π. Αθανάσιος, ανέγνωσε την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας για την εορτή των Χριστουγέννων, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο κ. Σεραφείμ ευχήθηκε σε όλους ευλογημένα Χριστούγεννα, με την προτροπή να ζούμε πάντοτε όπως και σήμερα, δηλαδή με τη συμμετοχή μας στο Ποτήριο της Ζωής, στη Θεία Ευχαριστία.
Παρούσα στη Θεία Λειτουργία και η Βουλευτής Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου.