Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ένα ελληνικό σχολείο κτίζεται στο Μόναχο!

sxoleioΠερατώθηκε
με επιτυχία
ένας δύσκολος και
αμφίβολης έκβασης,
πολιτικά και νομικά,
δικαστικός αγώνας.

Μετά την έγκριση της συμφωνιας και του συμβιβασμού απο το Δημοτικό Συμβούλιο Μονάχου, ακολούθησε παραίτηση του Δήμου Μονάχου απο το δικόγραφο της αγωγής και έτσι περατώθηκε με επιτυχία ένας δύσκολος και αμφίβολης έκβασης, πολιτικά και νομικά, δικαστικός αγώνας.

Η εταιρεία ΑΡΧΙΚΟΝ ΑΕ , η οποία παρα τον πέλεκυ των capital controls με παρέμβαση του Υπουργού κ.Σπιρντζη, του Γεν.Γραμμ. Υπουργερίου Υποδομών κ.Δέδε και της διοίκησης των Κτηριακών Υποδομών ΑΕ συνεχίζει τις εργασίες ολοκλήρωσης του σκελετου απο την 7 Ιανουαρίου 2016. Το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί, εφόσον και η ροή κεφαλαίων συνεχίζεται.
Η κ.Γενική Πρόξενος Παναγιώτα Κωνσταντινοπούλου με αφορμή την επίσκεψη του Γ.Γ. Θρησκευμάτων του Υπ.Παιδείας κ.Γιώργου Καλαντζή και του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.Ιγνατίου επισκέφθηκαν το εργοτάξιο και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών.
http://www.katixitiko.gr/