Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οικογενειακή σπείρα είχε ''ρημάξει'' τις εκκλησίες της Βορείου Ελλάδος ...



​ Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε μια ολόκληρη οικογένεια που δεν είχε αφήσει εκκλησία στη Βόρεια Ελλάδα που να μην έχει ''ρημάξει''.
Πατέρας, μητέρα και οι δύο γιοί τους, καθώς επίσης και δύο ακόμα συνεργοί τους, άδειασαν δέκα τουλάχιστον εκκλησίες, στους νομούς...
Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Δράμας και Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.



Σύμφωνα με τη δικογραφία, τρεις από τους συλληφθέντες αφαιρούσαν τα θρησκευτικά αντικείμενα (δισκοπότηρα, ζέον, καντήλια, λαβίδες, λόγχες, αστερίσκους) καθώς επίσης και αφιερώματα πιστών, ενώ οι υπόλοιποι φέρονται ότι είχαν αναλάβει την πώληση των κλοπιμαίων. Ολόκληρη επιχείρηση δηλαδή!

Μετά από έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια πλάκα χρυσού, βάρους 240 γραμμαρίων, 65 χρυσές λίρες, διάφορα αφιερώματα πιστών (τάματα), 2 κυνηγετικά μαχαίρια, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και το χρηματικό ποσό των 96.900 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ από η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες.


από : Εδώ