Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΕΦΕΤΟΣ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/9/2012
ΔΕΝ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΕΦΕΤΟΣ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.
     
Γίνεται γνωστό στο ευσεβές πλήρωμα της Θεοσώστου Επαρχίας μας ότι εφέτος την 3ην Οκτωβρίου, ημέρα της μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, κατά την οποίαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας άγει τα ονομαστήριά του, ΔΕΝ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ, λόγω της υποχρεωτικής συμμετοχής του στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, η οποία συγκαλείται από 2ας έως και 5ης Οκτωβρίου στην Αθήνα και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, την παραμονή 2α Οκτωβρίου και ώρα 9.00 μ. μ., θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία κατά την οποία θα τεθούν και τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου προς προσκύνηση και αγιασμό όσων θέλουν να συμπροσευχηθούν κατ᾿ αυτὴν υπέρ υγείας, μακροημερεύσεως και ενισχύσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.
Στην Ιερά Αγρυπνία θα ψάλλει χορός Μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.