Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

dsc_1988







 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' εχοροστάτησε σήμερα το απόγευμα, αδεία και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β', κατά τον μεθέορτο Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού και εν συνεχεία προεξήρχε της λιτανείας της ιεράς Εικόνος της Αγίας, την οποία πλαισίωσε η Φιλαρμονική του τοπικού Δήμου, παπρουσία των Δημάρχων Ψυχικού και Φιλοθέης, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, εκπροσώπων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθους πιστών.

     Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην αγωγή των παιδιών, η οποία, όπως τόνισε, θα πρέπει να γίνεται με σεβασμό στην προσωπικότητα, την ιδιομορφία και την ελευθερία τους και συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Πρωθιερέα του Ναού, Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιωαννίκιο, για την πρόσκλησή του.
dsc_1935dsc_1983dsc_1988dsc_2008dsc_2009dsc_2083dsc_2085