Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Εορτή λήξης Κατηχητικών Σχολείων στη Νάξο.

IMG 2321Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25-5-2024 το απόγευμα, η εορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας στη Νάξο.

Η εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος στο χωρίο του Αγίου Αρσενίου, ήταν αφιερωμένη στους Κολλυβάδες Πατέρες και περιλάμβανε επίκαιρους ύμνους, θεατρικά δρώμενα, αφηγήσεις και παραδοσιακούς χορούς. Συμμετείχαν παιδιά από τα κατηχητικά σχολεία των Ενοριών του νησιού μαζί με τους κατηχητές-τριες τους και τους γονείς τους. Στο τέλος της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, ο οποίος αφού συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως για την άρτια διεξαγωγή της, ευχαρίστησε τον Εφημέριο της φιλοξενούσας Ενορίας και Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος, Πρωτοπρ. π. Συμεών Τελόπουλο για την όλη διακονία του και προσφορά στον σημαντικό αυτό τομέα. Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος, αφού απηύθυνε ευχές προς όλους, διένειμε αναμνηστικά δώρα. Ακολούθησε κέρασμα προς όλους τους συμμετέχοντες.