Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών στην Μητρόπολη Κερκύρας.

Ιερά Παράκληση στον προστάτη του τόπου Άγιο Σπυρίδωνα έγινε στο Ιερό Προσκύνημα στην Κέρκυρα το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024. Κατ’ αυτήν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο, ο οποίος για λόγους ανειλημμένων υποχρεώσεων βρισκόταν εκτός Κερκύρας, εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο οποίος μετέφερε προς τα παιδιά και τους γονείς τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου, καθώς επίσης και μήνυμά του ότι οι εξετάσεις είναι ένα πέρασμα στην νεανική ζωή, μία δοκιμασία στην οποία η προσευχή και η αγάπη του Θεού αποκαλύπτουν το θέλημά Του για όποιον και για όποια πιστεύει.

Η Εκκλησία προσεύχεται και παρακαλεί για τα παιδιά της και ζητά να ευοδωθούν οι κόποι τους και γι’ αυτό κάθε μέρα στο Ιερό Προσκύνημα θα αναπέμπεται δέηση για τους υποψηφίους στο πέρας της θείας λειτουργίας. Διαβάστηκε ακόμη χαιρετισμός του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρου Αγγελόπουλου, ενώ καρδιακό χαιρετισμό απηύθυνε προς τους υποψηφίους και τους γονείς ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κερκύρας κ. Χαρίλαος Αλαμάνος. Μετά το πέρας της παράκλησης τα παιδιά προσκύνησαν το σκήνωμα του Αγίου και έλαβαν ευλογίες εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου.