Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο Σεβασμιώτατος στην Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της Διοικήσεως της Μονάδος Καυσίμων Ραχών.

Την τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοικήσεως της Μονάδος Καυσίμων Ραχών της Πολεμικής Αεροπορίας, τέλεσε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, κατόπιν προσκλήσεως του απερχομένου Διοικητή Σμηναγού Ιωάννου Φράγκου και του νέου Διοικητή Σμηναγού Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου.

          Μετά το πέρας της τελετής ο κ. Συμεών ευχήθηκε εγκάρδια στον νέο Διοικητή και αναφέρθηκε στην ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των θεσμών, που στηρίζουν διαχρονικά την κοινωνία και το Έθνος, όπως η Εκκλησία, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας με γνώμονα την διακονία των αδυνάτων και των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.
         Στην τελετή παρέστη ως εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ο Διοικητής Διοίκησης Αγωγού Καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας Σμήναρχος Θεοφάνης Σακοράφας και σύσσωμο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Μονάδος.