Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Πανηγύρεις Αγίας Κυριακής.


Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής εορτάζει η Εκκλησία μας την Τρίτη 7/7.
Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την Κυριακή 5/7 θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριακός κ. Ιγνάτιος.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος θα καθιερώσει την προσφάτως φιλοτεχνηθείσα Ιερά Εικόνα της Αγίας, η οποία θα τοποθετηθεί μονίμως σε προσκυνητάρι του Ναού.
Στις 7.00 μ.μ. θα τελεστούν ο Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.
Την παραμονή της εορτής, στις 7.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Στις 10.00 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Στις 7.30 μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Αγίας Κυριακής, προεξάρχοντος του π. Ιωάννου Σωτηροπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ολόκληρο το πρόγραμμα της Πανηγύρεως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr
 
 
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
 
 
Αγίας Κυριακής Τρικερίου
 
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.