Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας στα Εγκαίνια του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δυτ. Μάνης.


Το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουνίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στο Προάστειο Δυτ. Μάνης, όπου τέλεσε τον Αγιασμό για τα Εγκαίνια του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δυτικής Μάνης.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσομάλλης και Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Αναστασόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και Επίτιμος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Καπέλιος, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Γιαννημάρας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Κολοκούρης, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Αρχιπύραρχος κ. Κολυβήρας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας, μέλη της Εθελοντικής ομάδας “ΓΑΙΑ” Μάνης και κάτοικοι της περιοχής.