Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Τα Κατηχητικά μας Σχολεία γιορτάζουν τα Χριστούγεννα.

Δύο Χριστουγεννιάτικες γιορτές διοργανώνουν τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της Τοπικής μας Εκκλησίας την Κυριακή 15/12, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 5.00μ.μ. και θα έχει τίτλο «Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα». Παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας θα προσφέρουν τα πιο γλυκά Χριστούγεννα, μέσα από θεατρικό, που αφορά Χριστουγεννιάτικες γλυκές συνταγές.

Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 7.00μ.μ., με τίτλο «Μου ΄παν έλα να πάμε να δεις… Χριστούγεννα». Αγόρια και κορίτσια των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού θα μας καλέσουν να ακολουθήσουμε τον δρόμο που θα μας οδηγήσει στον νεογέννητο Χριστό.
Στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου θα υπάρχουν παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης για όλα τα παιδιά, ενώ στον χώρο υποδοχής δεκάδες μητέρες των παιδιών θα προσφέρουν γλυκίσματα των Χριστουγέννων.
 
Εκ του Γραφείου Τύπου.