Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Αγιασμός στην Ενοριακή Κατηχητική Σύναξη της Ενορίας Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.

Την Κυριακή του Σπορέως 13 Οκτωβρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας διδακτικής περιόδου 2019-2020 στην Ενοριακή Κατηχητική Σύναξη της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στους μαθητές και τις μαθήτριες των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας για την αξία της Κυριακάτικης αυτής συνάξεως των παιδιών και των νέων της Ενορίας, ως συνέχειας και προέκτασης της Θείας Λειτουργίας, και ευχήθηκε από καρδιάς στον ιερατικώς Προϊστάμενο και υπεύθυνο του Κατηχητικού έργου της Ενορίας Αρχιμ. Πορφύριο Αγγελάκη, στις Κατηχήτριες και σ’ όλα τα παιδιά καλή και ευλογημένη χρονιά, και τους μοίρασε από ένα μικρό αναμνηστικό.
 http://www.imis.gr/