Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο στην Ενορία Κάτω Χωριού Ιεράπετρας.

 Tην Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, Δ´ Λουκά του Σπορέως και μνήμη των θεοφόρων Πατέρων της εν Νικαία Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε και κήρυξε επίκαιρα τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κάτω Χωριού, όπου στο τέλος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Νικολάου Πετάση, πρώην Κοινοτάρχη της Κοινότητας Κάτω Χωριού.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα μηνύματα της  ευαγγελικής περικοπής της παραβολής του καλού Σπορέως, επισημαίνοντας ότι η ευδοκίμηση του λόγου του Θεού εξαρτάται από τη δεκτικότητα μας, ευχήθηκε δε όλοι να αναδειχθούμε σε γόνιμο έδαφος για να καρποφορήσει ο σπόρος του λόγου του Θεού αποδεχόμενοι και τηρώντας αυτόν στη ζωή μας.
 http://www.imis.gr/