Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ.

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι 105 προσκυνητές και οι δύο ιερείς του Ναού (π. Γεώργιος και π. Ματθαίος) κατά την τελετή επιστροφής του χαριτόβρυτου ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου (δεξιάς χειρός) στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Αιγίνης, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου το μεσημέρι μετά την περάτωση των ενοριακών εκδηλώσεων " Δημήτρια 2019".

Στην είσοδο της Ιεράς Μονής, την αντιπροσωπεία του Ιερού Ναού, ανέμενε η Γερόντισσα Τιμοθέη με τη συνοδεία της. Με χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες και ψάλλοντας το απολυτίκιο του Αγίου Νεκταρίου σχηματίστηκε ιερά πομπή η οποία κατέληξε στο καθολικό της Μονής όπου και εναπέθεσαν οι ιερείς το ιερό θαυματουργό λείψανο επί της Αγίας Τραπέζης.
Ακολούθησε ιερά παράκληση του Αγίου Νεκταρίου, ευχαριστήρια προσφώνηση εκ μέρους του Ιερού Ναού από τον π. Ματθαίο και αντιφώνηση από την Γερόντισσα Τιμοθέη. Το προσκύνημα ολοκληρώθηκε με τη ξενάγηση των προσκυνητών στους ιερούς χώρους της Μονής όπου έζησε ο Άγιος Νεκτάριος.