Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Κύπριοι μαθητές στη Μητρόπολή Δημητριάδος.

 
Αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και μαθητών από το Παγκύπριον Γυμνάσιον Λευκωσίας και από το Παγκύπριο 1ο Γυμνάσιο Βόλου, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας, στα πλαίσια του προγράμματος φιλοξενίας των Κυπρίων επισκεπτών, καθώς πέρυσι τα δύο αυτά σχολεία προχώρησαν σε αδελφοποίηση, όταν το 1ο Γυμνάσιο Βόλου επισκέφτηκε την Κύπρο.

Περιηγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου, όπου και γνώρισαν την Βυζαντινή τέχνη και τον πολιτισμό της Μακρινίτσας από τον 13ο αι. έως και τον 20 αι. Επίσης ενημερώθηκαν και για τα τρέχοντα εκπαιδευτικά προγράμματα του Βυζαντινού Μουσείου Μακρινίτσας και για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην τοπική κοινωνία.
Οι ίδιοι μαθητές ξεναγήθηκαν και φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας. Τους υποδέχθηκε και συνομίλησε μαζί τους, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως π.Δαμασκηνός Κιαμέτης, ο οποίος και επέδωσε αναμνηστικά.
 
Εκ του Γραφείου Τύπου.