Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

"ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019" 23η ΗΜΕΡΑ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ.

Πανηγυρική Θεία λειτουργία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 23ης και τελευταίας ημέρας των πολυήμερων εορταστικών ενοριακών εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019". Πλήθος πιστών προσήλθε στον Ιερό Ναό προκειμένου να μετάσχει των αχράντων μυστηρίων, να ευχαριστήσει την υπέρμαχο στρατηγό του έθνους μας Υπεραγία Θεοτόκο, η σκέπη της οποίας μας έσωσε από θανάσιμους εχθρούς και να ασπαστεί τα χαριτόβρυτα ιερά λείψανα των Αγίων, Δημητρίου του Μεγαλομάρτυρος και Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού.

Ακολούθησε Δοξολογία επί τη εθνική εορτή, με την παρουσία της Δημοτικής Αρχής, φορέων του Δήμου και αντιπροσωπείες μαθητών των σχολείων με την ελληνική σημαία.
Έψαλαν πολυμελείς Βυζαντινοί χοροί υπό τη διεύθυνση των Ιεροψαλτών, Πρωτοψάλτου κ. Γεωργίου Καμαριάρη και Λαμπαδάριου κ. Χαράλαμπου Χωραΐτη.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 6.30 το απόγευμα, στη μεγάλη υπαίθρια μουσικοχορευτική ενοριακή εκδήλωση, με Παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, από το Ενοριακό Παραδοσιακό Τμήμα και τους Παραδοσιακούς Συλλόγους του Δήμου μας, με συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής ορχήστρας, επί τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019".
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο όπισθεν του Ιερού Ναού.