Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

To τετραετές Αρχιερατικό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κυρού Νεκταρίου.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 τελέθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως Αρχιερατικό Συλλείτουργο και Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κυρού Νεκταρίου, για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την εις Κύριον εκδημία του. 

Στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος και συνιερούργησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, ο και οικείος Ποιμενάρχης, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε κατάλληλα ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, ο οποίος σκιαγράφησε με παραστατικότητα και ενάργεια την προσωπικότητα και το έργο του αοιδίμου Ιεράρχου.
Μετά την τέλεση του Ιερού Μνημοσύνου, τελέσθηκε Τρισάγιο επί του τάφου, ενώ παρετέθη δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού.
Παρέστη πλήθος πιστών, Ηγούμενοι, Ιερείς και εκπρόσωποι των Αρχών του τόπου.
 http://www.imis.gr/