Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός για την Εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Γαρδικάκι Τρικάλων.


Με την προσήκουσα λαμπρότητα και ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός Ημών Γρηγορίου του Θεολόγου.
Επίκεντρο ήταν ο περικαλλής ομώνυμος Ιερός Ναός στη συνοικία Γαρδικάκι Τρικάλων, όπου το εσπέρας της παραμονής εορτής 24 Ιανουαρίου 2018 τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την διακονία του Θείου Λόγου ανέλαβε ο παρεπιδημών στην πόλη μας Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αχίλλειος Τσούτσουρα ο οποίος με την γλαφυρότητα του λόγου που διαθέτει αναφέρθηκε στον Άγιο Γρηγόριο και στα παραδείγματα που εξάγονται από την βιωτή του.
Να σημειωθεί ότι ο Ιερός Ναός φυλάσσει ως πολύτιμο θησαυρό απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.