Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.

Δελτίο Τύπου
Στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος που βρίσκεται εντός αυτής ιερούργησε σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου που σε λίγες μέρες έρχονται, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας κατόπιν προσκλήσεως του Κοσμήτορος της Σχολής και των Προέδρων των τμημάτων Θεολογίας και Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας και αδείας και ευλογίας του επιχώριου επισκόπου, Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.
Συλλειτούργησαν μαζί του ιερείς-καθηγητές των δύο τμημάτων και εκκλησιαστήκαν καθηγητές και φοιτητές της Σχολής.
Ο Σεβασμιώτατος, στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον Κοσμήτορα και τους καθηγητές για την τιμητική πρόσκληση και την ευκαιρία που του δόθηκε να ιερουργήσει στη Σχολή στην οποία φοίτησε και ο ίδιος, ευχήθηκε σε όλους τα δέοντα για τις άγιες ημέρες που ακολουθούν, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε ιερό μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους καθηγητές της Θεολογικής Σχολής.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.