Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

«Ενορία εν δράσει...»: Αφιέρωμα στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου.

Στο πλαίσιο των γνωστών εκδηλώσεων “Ενορία εν Δράσει...” του Ι. Ναού Ευαγγελίστριας στον Πειραιά, την ερχόμενη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου. Στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσει ο Καθηγούμενος της Ι. Μονής, Γέρ. Εφραίμ, με θέμα: “Το νόημα των Χριστουγέννων”, ενώ θα πραγματοποιηθεί και προβολή ντοκιμαντέρ για την ιστορία και το έργο της Μονής.
Ακολούθως, μεταξύ 21.30 και 00.30 θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία από τον Πανοσιολ. Καθηγούμενο Εφραίμ, στην οποία θα κηρύξει επίσης το θείο λόγο. Στο ιερό αναλόγιο θα ψάλλει βυζαντινός χορός υπό τη διεύθυνση του κ. Γ. Κωνσταντίνου.
Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στους χώρους της Ευαγγελίστριας (Γρ. Λαμπράκη 41, Πειραιάς, τηλ. επικοινωνίας: 210 4125619)