Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Εις φωτισμόν γνώσεως…

b1Το Σεμινάριο
Λειτουργικής –
Τελετουργικής
παρακολουθούν
οι νεώτεροι
κληρικοί.

Τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων του Σεμιναρίου Λειτουργικής – Τελετουργικής τέλεσε το πρωί της Δευτέρας, 5 του μηνός Οκτωβρίου ε.ε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δ α μ α σ κ η ν ό ς στο Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Διακονίας Ορεστιάδος.
Το Σεμινάριο Λειτουργικής – Τελετουργικής παρακολουθούν οι νεώτεροι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με σκοπό να εξοικειωθούν με τα ιερά κείμενα και να καταρτισθούν επι θεμάτων ενοριακής οργάνωσης.
Την ίδια ημέρα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό στη Σχολή Γεωπονίας και Δασολογίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που λειτουργεί στην Ορεστιάδα, ύστερα από πρόσκληση του Κοσμήτορα της Σχολής κ. Σπυρ. Κουτρούμπα, επί τη ενάρξει του νέου ακαδημαϊκού έτους και τη υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών.
image001 image001 image001 image001