Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Με κάθε επισημότητα και με τη συμμετοχή χιλιάδων πιστών πραγμαατοποιήθηκε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου και των χαριτόβρυτων ιερών λειψάνων του καθώς επίσης και του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Νέστορος και άλλων Αγίων.  Στην ιερά τελετή το παρόν έδωσαν η Δήμαρχος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, η Δημοτική Αστυνομία, ο Παραδοσιακός Σύλλογος "Αρκάδων" και τα Δημοτικά Σχολεία δια των οδών: Αγίου Δημητρίου - Θ. Κολοκοτρώνη - Στρ. Παπάγου - Καλλιθέας - Αγίου Δημητρίου.

Τιμές απέδωσαν Αντιπροσωπεία Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και Ένοπλα Αγήματα Λιμενικού Σώματος και Πολεμικής Αεροπορίας ενώ παιάνισαν οι Φιλαρμονικές του Λιμενικού Σώματος και του Δήμου.

Της Ιεράς Ακολουθίας του Αρχιερατικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός.
Στο τέλος της ιεράς λιταύνεσης το πλήθος των πιστών έψαλε το κοντάκιο "Τη Υπερμάχω", προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου και τον Εθνικό Ύμνο.