Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΕΔΕΣΣΗΣ.

Την Δευτέρα 26/10, εορτή του αγίου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ τέλεσε με την θεία λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Εδέσσης

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος πρόβαλε τον άγιο Δημήτριο ως μιμητή του Κυρίου Ιησού Χριστού, στην χάρη, τον λόγο, τις ιάσεις, τους μαθητές, την κατήχηση, το μαρτύριο αλλά και την λόγχευση. Τόνισε δε ότι ο άγιος Δημήτριος αποτελεί υπόδειγμα και πρότυπο μίμησης για κάθε πιστό χριστιανό. 
Κατά το πέρας της θείας λειτουργίας ο ποιμενάρχης της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης χειροθέτησε Πνευματικό τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Μάξιμο Χατζή, προϊστάμενο της ενορίας Αγίου Νεκταρίου Εδέσσης.
Την θεία λειτουργία κάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός 4Ε. 



Αρχιμ. Μάξιμος