Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Δοξολογία στη Σπάρτη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.


003
027
Με την πρέπουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε και φέτος σε όλη τη Χώρα η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στη Σπάρτη και στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε Δοξολογία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου. Στη συνέχεια εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της Ημέρας από την δικηγόρο κ. Δήμητρα Λαδά, Γραμματέα του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης.

Στη Δοξολογία και τις εορταστικές εκδηλώσεις την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο συμπατριώτης μας αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος. Επίσης παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Λακωνίας κ.κ. Σταύρος Αρχαχωβίτης και Αθανάσιος Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Χαράλαμπρος Σκούρος, ο Δήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τέως Δήμαρχος κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Σκορδάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Σταύρος Τουφεξής, αντιπροσωπείες των σχολείων της πόλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

029 025 023 016 042