Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας,

b1Ο π. Δημήτριος,
είναι έγγαμος,
πατέρας τριών τέκνων
και φοιτητής
στη Θεολογική
Σχολή.

Την Κυριακή, 25ην Οκτωβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης κ. Παύλος, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γλυφάδας.Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ετέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Αρχιδιακόνου π. Δημήτριο Μαλλιάτσου, προς τον οποίον ο Ποιμενάρχης μας, απεύθυνε πατρικές συμβουλές και νουθεσίες. 
Ο π. Δημήτριος, είναι έγγαμος, πατέρας τριών τέκνων και φοιτητής στη Θεολογική Σχολή. Κατά τη Χειροτονία του συμμετείχαν πολλοί Ιερείς και Διάκονοι, τόσο της τοπικής Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και επισκέπτες Κληρικοί από άλλες Ιερές Μητροπόλεις. Τέλος, να σημειωθεί, ότι η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη, τόσο στον ίδιον τον χειροτονούμενο κατά την ομιλία του, όσο και στο Εκκλησίασμα.
image001 image001 image001