Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Αγιασμός στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα τελέσθηκε ο αγιασμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ενορίας Αγίου Γεωργίου Λαμίας.
 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την Χάρη του Θεού το Κοινωνικό Ενοριακό Φροντιστήριο λειτουργεί με επιτυχία χάριν της προσπάθειας και του ενδιαφέροντος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού και των εθελοντών έμπειρων Καθηγητών. Στο Φροντιστήριο παραδίδεται δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών, Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε παιδία Γυμνασίου και Λυκείου. Φέτος οι εγγραφές έφτασαν τα 52 παιδιά και ακόμα συνεχίζονται.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Νικόλαο Κατσαρέλη, ο οποίος στη  σύντομη ομιλία του τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει διπλό σκοπό. Πρώτον τον αγιασμό των Διδασκόντων και των Διδασκομένων και δεύτερον τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών, τα οποία αγωνίζονται για την πρόοδο και τη γνώση. Επίσης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Καθηγητές για την πολύτιμη προσφορά τους. Μετά το πέρας του Αγιασμού όλοι οι μαθητές πήραν και από ένα δώρο (σχολικά είδη). Στο τέλος το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού πρόσφερε κέρασμα σε όλους τους παραβρισκόμενους.