Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη προσέλευση στην αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή  25 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας. Πολλοί αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας για να προσφέρουν αίμα, το οποίο θα διατεθεί στους πάσχοντας αδελφούς μας.  

Το συνεργείο επισκέφθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ο οποίος συνεχάρη τους εθελοντές αιμοδότες για την ανταπόκρισή αλλά και την  Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κα. Αικατερίνη Δεληστάθη με τους συνεργάτες της για την συμπαράσταση.
Οι ανάγκες δυστυχώς είναι μεγάλες και πολλές φορές η κάλυψη γίνεται με δυσκολία. Για τον λόγο αυτό όποιος δεν μπόρεσε να προσέλθει και θέλει να βοηθήσει και με αυτόν τον τρόπο τον συνάνθρωπό του, μπορεί να προσέλθει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και να προσφέρει για τη Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

 Ώρες προσελεύσεως:
 Δευτέρα – Παρασκευή 9.00π.μ. -1.30 μ.μ.
Δευτέρα –Τετάρτη- Παρασκευή 6.00-8.00 μ.μ.
Σάββατο 10.00-12.00 πρωί

Η αιμοδοσία είναι πράξη κατ’ εξοχήν μιμήσεως  της Σταυρικής θυσίας του Χριστού που πρώτος Αυτός έχυσε το Αίμα Του για μας.