Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Μια γιορτή για τους εθελοντές της ΑΡΩΓΗΣ από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.

απο : http://orchomenos-press.blogspot.gr/

Την Τετάρτη 6-3-2013 η Ιερά Μητρόπολις Θηβών και Λεβαδείας τίμησε τις εθελόντριες κυρίες που βοηθούν στην κουζίνα των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως στον Παρνασσό, τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών «Η ΑΡΩΓΗ» καθώς και τους δωρητές της ΑΡΩΓΗΣ, των Ιδρυμάτων και των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεώς μας.

Στις 5 το απόγευμα τελέστηκε Ιερά Παράκληση στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Υψηλάντη. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετά το τέλος της Παράκλησης αναφέρθηκε στη σημασία της φιλανθρωπίας τονίζοντας ότι η αγάπη προς τον πλησίον αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη εντολή όμοια με την εντολή της αγάπης προς τον Κύριο και Θεό μας, ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλους τους εθελοντές και δωρητές για την συνεισφορά τους στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας, χαρακτηρίζοντάς τους ως άμεσους συνεργάτες.
Στη συνέχεια στο αρχονταρίκι της Μονής εδόθη κέρασμα το οποίο προσέφερε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος ως ένδειξη ευχαριστίας προς τους εθελοντές.
Κατόπιν παρετέθη Τράπεζα προς τιμήν των εθελοντών στο Θεραπευτήριο Χρονίως Πασχόντων στα Τζιμέικα Λιβαδειάς. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας έδωσε σε όλους τους εθελοντές και δωρητές που στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας ένα αναμνηστικό ως ελάχιστο αντίδωρο αγάπης για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.