Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών η εξόδιος ακολουθία του Μητροπολίτη Αργολίδος.


Ανακοινώθηκε από την ιερά σύνοδο της εκκλησίας της Ελλάδος η τοποθέτηση του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξιου ως τοποτηρητή στην ιερά Μητρόπολη Αργολίδας.

Επίσης νεότερο δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας αναφέρει:
"Κατόπιν της εκδημίας του μακαριστού Μητροπολίτου Αργολίδος κυρού Ιακώβου Β΄, γίνεται γνωστό ότι σήμερα το μεσημέρι η σωρός θα τεθεί προς προσκύνηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους, όπου θα παραμείνει μέχρι αύριο το πρωί. Εν συνεχεία θα μεταφερθεί στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου έως την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι οπότε θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία."Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες σήμερα το απόγευμα στον Καθεδρικό ιερό ναό του Αγίου Πέτρου Άργους θα τελεστεί προηγιασμένη θεία λειτουργία καθώς και αύριο στον προσκυνηματικό ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως.Την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.