Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Θερινοί Ψ-Περίπατοι_Βιβλιοπωλείο Booking Hill με τους Υπαρξιακούς Ψυχοθεραπευτές, Χρήστο Κουφουδάκη και Χριστίνα Μπούφαλη - Μπαβέλλα

 

 🔶Μια καλοκαιρινή συνάντηση για επικοινωνία και για συζήτηση γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις,

Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 20:00

Βιβλιοπωλείο BOOKING HILL

Αγίας Βαρβάρας 66, Δάφνη, Τ.: 21 0970 1503

Ο υπαρξιακός ψυχοθεραπευτής Χρήστος Κουφουδάκης με αφορμή το βιβλίο του "Ο περιπατητής", Βάδισμα στα μονοπάτια της ύπαρξης, συζητά με την ψυχολόγο και υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια Χριστίνα Μπούφαλη-Μπαβέλλα γενικότερα για την επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

***

"Η σχέση «Εγώ-Εσύ» απαιτεί στοργή και νοιάξιμο, ώστε να μπορέσουμε να γνωρίσουμε τον άλλον στο παρόν της διασταύρωσης των πορειών μας. Μια τέτοιου είδους σχέση μπορεί να είναι γνήσια, περιέχει όμως και Σταυρό, αφού χρειάζεται να καρφώνουμε πάνω σε αυτόν το περίσσευμα του εγωκεντρισμού μας, προκειμένου να κάνουμε χώρο για να ανατείλει ο άλλος. Η ανατολή του άλλου μέσα μας είναι ταυτόχρονα και ο παράδεισός μας.".

            Απόσπασμα από το βιβλίο, «Ο Περιπατητής»

***

🔶Γιατί η ανθρώπινη επαφή δεν τελειώνει !

Σας περιμένουμε

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ

Έγραψαν για το βιβλίο