Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Απονομή Πτυχίων και Διπλωμάτων στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ. Γλυφάδας.

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Αντωνίου, διενεργήθηκαν την Τρίτη, 25 Ιουνίου τρ.ε., στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας οι Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης.

Η εξεταστική Επιτροπή, την οποίαν συγκροτούσαν ο Διευθυντής της Σχολής κ. Διονύσιος Ηλιόπουλος, ο Πρωτοπρ. π. Λάμπρος Ανδρεάκης, ο κ. Κυριάκος Ταμαμίδης, ο κ. Δημήτριος Βερύκιος, ο κ. Ηλίας Φραγκάκης και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Μαρία Δημοπούλου, εξέτασε 9 υποψηφίους Πτυχιούχους και Διπλωματούχους Βυζαντινής Μουσικής, εκ των οποίων τέσσερις έλαβον Πτυχίον Βυζαντινής Μουσικής και πέντε το Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής.

η  συνέχεια: Εδώ