Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Η σύναξη για πρώτη φορά όλων των Αγίων της Αργολίδας στον Άγιο Αναστάσιο Ναυπλίου.

 

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε η Σύναξη όλων των Αγίων της Μητροπόλεως Αργολίδας στο Μητροπολιτικό ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Αναστασίου στο Ναύπλιο την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.
Στον ιερό ναό μεταφέρθηκαν με λιτανεία τα ιερά λείψανα των Αγίων Πέτρου Επισκόπου Άργους, Θεοδοσίου του Νέου και Ιαματικού, Νήφωνος Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως και Λεωνίδη εν Επιδαύρου.
Η Υποδοχή των Τιμίων Λειψάνων πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του ναού από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, ιερείς της Μητροπόλεως και από πιστούς.
Ακολούθησε Μέγας αρχιερατικός εσπερινός και Λιτανεία των Τιμίων Λειψάνων, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου και Μητροπολίτου Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου.
 Τα Ιερά λείψανα θα παραμείνουν στο ναό προς προσκύνηση μέχρι την Κυριακή το πρωί και θα αναχωρήσουν μετά τη Θεία Λειτουργία