Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου παρουσίασε την έκδοση «Η διδασκαλία της βυζαντινής μουσικής στο Άγιον Όρος – Μαθήματα Γέροντος Διονυσίου Φιρφιρή».

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου προέβη στην παρουσίαση της έκδοσης με τίτλο «Η διδασκαλία της βυζαντινής μουσικής στο Άγιον Όρος – Μαθήματα Γέροντος Διονυσίου Φιρφιρή», η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, με τη συμμετοχή ιεραρχών, ιερέων, μοναχών, μοχαζουσών και ιεροψαλτών.

Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου παρουσίασε την έκδοση «Η διδασκαλία της βυζαντινής μουσικής στο Άγιον Όρος – Μαθήματα Γέροντος Διονυσίου Φιρφιρή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο και ολόκληρη την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε από την Πέμπτη στο ondemand περιεχόμενο της pemptousiatv (www.pemptousia.tv)

η  συνέχεια: Εδώ