Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΣΤΟ Ν. ΠΡΟΚΟΠΙ.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη στη Θεία Λειτουργία στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Ν. Προκόπι, με συλλειτουργούς τους εκ Σερρών συνοδούς του Κληρικούς.

 

Λίγο πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος κ. Θεολόγος απηύθυνε λόγο ευχαριστίας προς τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο για την φιλοξενία και την αυτοπρόσωπη παρουσία του, ενώ ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, αντιφωνώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, τον καλωσόρισε και ευχαρίστησε εκείνον και τους τιμίους συνοδούς του για την τιμητική επίσκεψή τους και ευχήθηκε ο Θεός, διά πρεσβειών του Οσίου Ιωάννου, να ευλογεί και να ευοδώνει το προσκύνημά τους.

 

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος και οι μετ΄ αυτού Κληρικοί επισκέφθηκαν τις Ιερές Μονές Οσίου Δαυΐδ Γέροντος Λίμνης και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλη.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, παραμένοντας στο Ι. Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, υποδέχθηκε εκεί νέους και νέες του Ανωτέρου Κατηχητικού Σχολείου των Ενοριών της Τήνου συνοδευομένους από τον πρεσβ. Νικόλαο Μαραγκό και τους Υπευθύνους του Κατηχητικού Έργου της Ιεράς Νήσου Τήνου διάκ. Δοσίθεο Παπαμήτρο και κ. Αφροδίτη Γαβριήλ-θεολόγο.