Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

2η Σύσκεψη των τοπικών φορέων Υγείας στο Συνεδριακό Κέντρο.


Πραγματοποιήθηκε χθες 6/11 για 2η  φορά η ευρεία σύσκεψη των τοπικών φορέων Υγείας στο  Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Στην σύσκεψη αυτή πέραν των φορέων που συμμετείχαν στην εναρκτήρια συνεδρίαση συμμετείχαν oι Διεύθυνσεις Α΄βάθμιας & Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας και το Μουσικό Σχολείο Βόλου, προκειμένου να συντονίσουν την πρώτη δράση του δικτύου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία 03/12. Οι εορταστικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα 1-4 Δεκεμβρίου και  το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Εκ του Γραφείου Τύπου.